Тернопіль став одним з трьох міст, які приймали делегацію опозиційних політиків з Білорусі

Три дні, три міста, 1500 км відстані і море вражень. Тернопіль!!! Чортків!!! Верховна Рада!!!

ПП Сила Людей приймала гостей з Білорусі. Команда «Говори правду – движение за мирные перемены» на чолі з Таццяна Караткевіч завітали в Україну з навчальним і ознайомчим візитом. За підтримки #FNFUkraine нам вдалось познайомити гостей з регіональними командами ПП Сила Людей, одним з наших мерів, народними депутатами та провести екскурсію кулуарами Верховної Ради України.

День 1. ТЕРНОПІЛЬ. Знайомство з командою розпочалось в молодіжному центрі, який партійцям вдалося відкрити за допомогою бюджету участі. Колеги залюбки поділились досвідом участі в цьому проекті. Також протягом дня гості подивились об‘єкти, які були відкриті за активною участю партійців ПП Сила Людей Тернополя – це дитячі та спортивні майданчики, сімейна амбулаторія, паркові зони обладнані зонами вільного доступу до інтернет мереж та багато іншого.

День 2. ЧОРТКІВ. Знайомство з мером міста Володимиром Шматько пройшло з гумором та з великою зацікавленостю гостей. Вони буквально засипали команду ПП Сила Людей Чорткова питаннями розбудови міста, освіти, медицини і таке інше. Колеги залюбки поділились досвідом розбудови міста, адже місто Чортків за останніми соц.дослідженням не тільки не зменшується кількість населення, а навпаки збільшується завдяки інвестування в розбудову міста, збільшення робочих місць, покращення інфраструктури і таке інше. Дуже багато уваги приділяється історичним пам’яткам, їх збереженню та реставрації, для майбутніх поколінь. І все це завдяки потужній команді ПП Сила Людей Чорткова, прихильників партії, та не байдужих мешканців міста.

День 3. ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ. Познайомили команду «Говори правду- за мирные перемены» з народними депутатами України від ПП Сила Людей, Наталья Веселова та Остап Єднак. Вони залюбки поділились досвідом написання законопроектів, розказали про напрями якими вони займаються- екологія, пенсійна реформа, питаннями вимушених переселенців і багато іншого. Провели гостей кулуарами Верховної Ради, показали як проводяться засідання і як приймаються доленосні рішення для країни.Цей візит виявився не тільки повчальний для гостей з Білорусі, а і для партійців ПП Сила Людей. Вони ознайомились з досвідом колег, почули життєві історії їх боротьби за зміни в країні.